Carlo Casagrande & Co Oy

Puhelin:
(09) 755 131

Faksi:
(09) 755 13355

Toimiala:Huonekaluja / Komponenttien maahantuonti, myynti ja asennus
Osoite:Abraham Wetterintie 4 A, PL 155
00811, Helsinki
Internet:www.carlocasagrande.fi
Sähköposti:
Kuvaus:
Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo toisessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme johtavaa laatua ja toimivuutta, jotka ovat nykyaikaisen tuotannon keskeisiä menestystekijöitä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet (mm. kalusteovet, helat), elektroniikkateollisuuden komponentit (mm. ferriitit, kondensaattorit) sekä sähköteollisuuden raaka-aineet ja puolivalmisteet (mm. Cu-köydet, vastuslangat). Kansainvälisesti kilpailukykyisten hintojen lisäksi olemme panostaneet toimintamme tehokkuuteen ja sujuvuuteen. Niinpä ei ole sattumaa, että juuri Casagrandelta löytyvät kattavimmat valikoimat, asiantunteva palvelu ja ripeät toimitukset.

Hakusanat:
Huonekalukomponentit, huonekaluaihiot, Casagrande Carlo, Carlo Casagrande, passiiviset komponentit, prosessorit, komponentit, huonekaluhelat, keittiöhelat, kylpyhuonehelat Carlo Casagrande, kylpyhuonehelat  Näiden tietojen käyttäminen markkinointitarkoituksessa on kielletty.